PlayStation

PlayStation anuncia els jocs de Plus de setembre

PlayStation anuncia els jocs de Plus de setembre

PlayStation Plus ha anunciat el seu catàleg de jocs per al setembre, amb una àmplia gamma de títols disponibles per jugar a partir del dimarts, 19 de setembre. La llista inclou NieR Replicant ver.1.22474487139…, 13 Sentinels: Aegis Rim i Sid Meier’s Civilization VI, entre d’altres.

NieR Replicant ver.1.22474487139… és un RPG d’acció ambientat en un futur apocalíptic. El joc és una preqüela de l’aclamat NieR: Automata. 13 Sentinels: Aegis Rim és una èpica història de ciència-ficció de Vanillaware, amb una aventura de desplaçament lateral en 2D i combat per torns. Sid Meier’s Civilization VI és un joc d’estratègia en què els jugadors intenten construir un imperi que resistirà el pas del temps.

Altres jocs que s’afegeixen al catàleg inclouen:

 • Star Ocean The Divine Force
 • Sniper Ghost Warrior Contracts 2
 • Odin Sphere Leifthrasir
 • Unpacking
 • Planet Coaster: Console Edition
 • This War of Mine: Final Cut
 • Cloudpunk
 • Contra: Rogue Corps
 • Tails Noir
 • Call of the Sea
 • West of Dead
 • PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls
 • Star Ocean: Integrity and Faithlessness

Jocs de PlayStation Premium | Classics

 • Star Ocean First Departure R
 • Star Ocean: Till the End of Time
 • Star Ocean: The Last Hope – 4K & FHD Remaster
 • Dragon’s Crown Pro.

Cada joc ofereix jugabilitat i trames úniques, tenint en compte una àmplia gamma de preferències dels jugadors. PlayStation Plus continua ampliant la seva oferta de jocs, proporcionant una experiència de joc diversificada als seus subscriptors.