Nintendo Ordinador

Devolver Digital estrena Gunbrella a PC i Nintendo Switch

Gunbrella, un joc d’acció de desplaçament lateral amb una estètica noir-punk, ha fet el seu debut avui a PC i Nintendo Switch. Desenvolupat per Private Dicks Doinksoft i publicat per Devolver Digital, el joc està ara disponible a un preu de 14,79 €.

Per als jugadors que busquin una experiència millorada, també està disponible l’Edició Deluxe de Gunbrella, a un preu de 24,54 €. Aquesta edició inclou el joc, un còmic digital exclusiu escrit per Maurizio Furini i Federico Chemello, i una banda sonora amb 53 pistes composta per Britt Brady de Doinksoft i Hyperstepp.

El còmic digital de Gunbrella presenta 30 pàgines d’il·lustracions a tot color creades pels artistes Alberto Massaggia, Giulia Giacomino i Genny Ferrari. Aprofundeix en les històries personals dels enigmàtics vilans del joc, proporcionant una visió de les seves ambicions i obsessions.

A Gunbrella, els jugadors poden participar en combats d’acció de desplaçament lateral mentre exploren diverses ubicacions i interactuen amb personatges excèntrics. La mecànica única del joc implica utilitzar el Gunbrella com a arma i mitjà de mobilitat, permetent als jugadors planejar, balancejar-se, córrer i submergir-se. Es poden recollir ferralla i peces de recanvi per intercanviar-les per diferents millores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content