Nintendo Ordinador

Devolver Digital estrena Gunbrella a PC i Nintendo Switch

Devolver Digital estrena Gunbrella a PC i Nintendo Switch

Gunbrella, un joc d’acció de desplaçament lateral amb una estètica noir-punk, ha fet el seu debut avui a PC i Nintendo Switch. Desenvolupat per Private Dicks Doinksoft i publicat per Devolver Digital, el joc està ara disponible a un preu de 14,79 €.

Per als jugadors que busquin una experiència millorada, també està disponible l’Edició Deluxe de Gunbrella, a un preu de 24,54 €. Aquesta edició inclou el joc, un còmic digital exclusiu escrit per Maurizio Furini i Federico Chemello, i una banda sonora amb 53 pistes composta per Britt Brady de Doinksoft i Hyperstepp.

El còmic digital de Gunbrella presenta 30 pàgines d’il·lustracions a tot color creades pels artistes Alberto Massaggia, Giulia Giacomino i Genny Ferrari. Aprofundeix en les històries personals dels enigmàtics vilans del joc, proporcionant una visió de les seves ambicions i obsessions.

A Gunbrella, els jugadors poden participar en combats d’acció de desplaçament lateral mentre exploren diverses ubicacions i interactuen amb personatges excèntrics. La mecànica única del joc implica utilitzar el Gunbrella com a arma i mitjà de mobilitat, permetent als jugadors planejar, balancejar-se, córrer i submergir-se. Es poden recollir ferralla i peces de recanvi per intercanviar-les per diferents millores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.