Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Rise of the Triad: Ludicrous Edition arriba a consoles amb funcionalitats remasteritzades

Rise of the Triad: Ludicrous Edition ha arribat a PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, així com a PlayStation 5 i Xbox Series X|S mitjançant la retrocompatibilitat. Aquesta remasterització és el resultat de la col·laboració entre Apogee Entertainment, New Blood Interactive i Nightdive Studios.

Per primera vegada, els jugadors podran experimentar la funcionalitat LUDICROUS GIBS del joc a les consoles, amb millores modernes com gràfics 4K, camp de visió augmentat, emmagatzematge en el núvol i assoliments. La història del joc gira entorn d’una amenaça sinistra a la costa de Califòrnia, amb els jugadors assumint el paper d’un dels cinc operaris del H.U.N.T., cadascun amb atributs únics.

El joc ofereix una varietat d’armes i introdueix el primer FPS del món amb verticalitat, permetent als jugadors saltar amb coets a àrees secrets. El nou contingut inclou cinc campanyes, paquets d’expansió i episodis de construcció beta de la narrativa mai vistos abans.

El joc també promet un mode multijugador en línia d’11 jugadors amb joc creuat, que inclou el clàssic COMM-BAT, el mode Hunter de 10 contra 1 i el mode en línia de captura de bandera, “Capture the Triad”.

Rise of the Triad: Ludicrous Edition ja està disponible a Steam i GOG per 19,99 euros, així com a Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One, i PlayStation 5 i Xbox Series X|S mitjançant la retrocompatibilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.