Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Rise of the Triad: Ludicrous Edition arriba a consoles amb funcionalitats remasteritzades

Rise of the Triad: Ludicrous Edition ha arribat a PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, així com a PlayStation 5 i Xbox Series X|S mitjançant la retrocompatibilitat. Aquesta remasterització és el resultat de la col·laboració entre Apogee Entertainment, New Blood Interactive i Nightdive Studios.

Per primera vegada, els jugadors podran experimentar la funcionalitat LUDICROUS GIBS del joc a les consoles, amb millores modernes com gràfics 4K, camp de visió augmentat, emmagatzematge en el núvol i assoliments. La història del joc gira entorn d’una amenaça sinistra a la costa de Califòrnia, amb els jugadors assumint el paper d’un dels cinc operaris del H.U.N.T., cadascun amb atributs únics.

El joc ofereix una varietat d’armes i introdueix el primer FPS del món amb verticalitat, permetent als jugadors saltar amb coets a àrees secrets. El nou contingut inclou cinc campanyes, paquets d’expansió i episodis de construcció beta de la narrativa mai vistos abans.

El joc també promet un mode multijugador en línia d’11 jugadors amb joc creuat, que inclou el clàssic COMM-BAT, el mode Hunter de 10 contra 1 i el mode en línia de captura de bandera, “Capture the Triad”.

Rise of the Triad: Ludicrous Edition ja està disponible a Steam i GOG per 19,99 euros, així com a Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One, i PlayStation 5 i Xbox Series X|S mitjançant la retrocompatibilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content