Nintendo PlayStation Xbox

Warm Snow està a punt de fondre cors a les consoles aquest octubre

Microids i Bilibili Games han anunciat el llançament del seu roguelite, Warm Snow, a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One i Nintendo Switch el 20 d’octubre de 2023. El joc, que ja ha tingut un gran impacte a Steam des del seu llançament el gener de 2022, ampliarà el seu abast als jugadors de consola.

Warm Snow, ambientat en un univers de fantasia fosca inspirat en el folklore xinès, ha rebut elogis per la seva estètica i jugabilitat. La narrativa del joc gira al voltant d’un món en caos per un fenomen misteriós conegut com a “Warm Snow”. Els jugadors assumeixen el paper de Bi-An, un guerrer errant en una missió per restaurar l’equilibri al món.

El joc ofereix una jugabilitat roguelite, permetent als jugadors adaptar el seu arsenal d’armes, poders i elements al seu estil de combat. La direcció artística del joc, inspirada en pintures de seda, i el seu món basat en el folklore xinès, proporcionen una experiència de joc realment maca. El joc també inclou el contingut Ash of Nightmare, que introdueix noves mecàniques, objectes, habilitats, armes i caps.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.