Ordinador PlayStation Xbox

Bandai Namco comparteix un tràiler de Sand Land detallant la història

Bandai Namco ha desvetllat un nou tràiler de Sand Land, l’adaptació al món dels videojocs del popular manga. El tràiler proporciona una visió de la història del joc, oferint als fans un tast del que poden esperar en aquesta aventura.

El tràiler mostra el món postapocalíptic, on l’aigua és un recurs escàs i valuós. El joc sembla capturar l’essència del manga, amb l’estil artístic d’Akira Toriyama, i la narrativa traduïda fidelment al mitjà.

Ttambé ens presenta als protagonistes del joc, mostrant les seves habilitats i insinuant els desafiaments que hauran d’afrontar en la seva recerca. El joc sembla ser una barreja d’acció i aventura, amb elements d’estratègia i resolució de problemes, molt com el manga en si.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Koutto cat

    24/09/2023

    Fa bona pinta.

Els comentaris estan tancats.