PlayStation

PlayStation anuncia un State of Play pel 14 de setembre

Sony Interactive Entertainment ha anunciat una propera transmissió State of Play que promet portar una sèrie d’actualitzacions sobre jocs molt esperats que arribaran a les consoles de PlayStation el 2023 i més enllà. L’esdeveniment es farà el 14 de setembre a les 23:00.

La propera presentació State of Play es preveu que englobi una àmplia gamma de contingut, tenint en compte diversos gustos de joc. Sony ha indicat que els espectadors poden anticipar actualitzacions sobre títols anunciats prèviament, incloent-hi joies independents i novetats de la pròxima línia de PS VR2. A més, la transmissió també inclourà títols importants de tercers, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tota mena de jugador.

L’esdeveniment està programat per començar el dia 14 a les 23:00. La transmissió estarà disponible a YouTube, Twitch i TikTok, assegurant que els fans de tot el món puguin sintonitzar per veure les novetats que PlayStation té preparades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.