Núvol

Starfield arriba finalment a GeForce NOW

Starfield arriba finalment a GeForce NOW

Starfield ja està disponible a la plataforma de jocs en núvol de NVIDIA, GeForce NOW, amb compatibilitat de Steam i PC Game Pass. Això marca una addició significativa a la biblioteca de jocs en constant creixement de la plataforma.

Starfield, un joc d’exploració espacial per a un sol jugador, ha estat en el radar dels jugadors de tot el món des del seu anunci. La seva disponibilitat a GeForce NOW permet als subscriptors gaudir del joc sense la necessitat de maquinari d’alt rendiment, ja que la plataforma s’encarrega de la part més pesada als seus servidors.

Recordeu, GeForce NOW us permet jugar als vostres jocs preferits a gairebé qualsevol dispositiu, incloent-hi PC, Macs, televisors i dispositius Android.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.