Ordinador

Trianga’s Project: Battle Splash 2.0, un videojoc de trets “passat per aigua”

Trianga’s Project: Battle Splash 2.0 està a punt de refrescar el món dels videojocs amb la seva jugabilitat basada en l’aigua. Desenvolupat per Dranya Studio, aquest joc combina característiques dels clàssics jocs de trets i els jocs basats en classes.

La jugabilitat de Battle Splash 2.0 gira al voltant de l’aigua, ja que els jugadors hauran de mullar els seus oponents amb pistoles i globus d’aigua. La forma de l’explosió de la esquitzada canvia segons l’àrea, afegint un element estratègic a les batalles. El joc també està totalment basat en la física, introduint diverses característiques que permeten als jugadors realitzar trucs.

Per augmentar encara més la diversitat de la jugabilitat, els jugadors poden triar entre una sèrie de personatges jugables, cadascun amb les seves pròpies estadístiques i habilitats úniques. Mitjançant la combinació de diferents personatges amb diverses armes, els jugadors poden personalitzar el seu estil de joc i millorar el seu rendiment en temps real.

El joc estarà disponible a Steam per 99 cèntims, i compta també amb una demo gratuïta.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.