Ordinador

Against Great Darkness estrena tràiler i demo

Avui s’ha presentat el tràiler oficial de Against Great Darkness, mostrant un joc d’acció que combina tres gèneres: brick-breaker, bullet hell i roguelite. Aquest títol promet una experiència de joc que combina habilitat, acció i estratègia. El joc compta amb una demo a Steam.

A Against Great Darkness, els jugadors triaran la seva deïtat i s’embarcaran en una missió per escapar de les urpes del mateix Llucifer. Armats amb un conjunt de discs, els jugadors hauran de navegar entre hordes d’enemics demoníacs, avançant pels cercles traïdors de l’infern. Cada intent ofereix oportunitats per adquirir relíquies poderoses, que potencien les seves habilitats amb els discs i desencadenen una destrucció devastadora.

Amb més de 100 objectes que ofereixen modificadors únics, els jugadors tindran una àmplia gamma de opcions estratègiques. S’hauran de prendre decisions crucials, com ara adquirir motes de llum, comprar objectes, guarir-se o arriscar-se amb esdeveniments misteriosos que poden recompensar o dificultar el seu ascens. Les “Pedres Radiants” recollides durant els intents es poden utilitzar per potenciar intents posteriors, assegurant així el progrés cap a la llibertat.

https://www.youtube.com/watch?v=TUSNW14F4iU

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.