Nintendo Xbox

Witchy Life Story arribarà a Nintendo Switch i Xbox el 19 d’octubre

Witchy Life Story arribarà a Nintendo Switch i Xbox el 19 d’octubre

Sundew Studios ha anunciat que Witchy Life Story, la novel·la visual plena d’amistat, màgia i una mica de caos, arribarà a Nintendo Switch i Xbox el 19 d’octubre.

Originalment llançat a PC el setembre de 2022, Witchy Life Story convida els jugadors a embarcar-se en un viatge com a bruixa. Els jugadors poden dissenyar la seva pròpia bruixa única, des del tipus de cos fins al color de pell i els pronoms. Ambientat al poble de Flora, els jugadors ajudaran els habitants en la seva preparació per al proper festival de la collita, complint encanteris i peticions.

El joc ofereix una varietat d’experiències màgiques, incloent-hi la preparació de pocions utilitzant flors i herbes cultivades al teu propi jardí. A mesura que forges amistats amb els habitants, podràs ampliar el teu repertori de habilitats, oferint lectures de tarot i meditacions guiades per ajudar-los de maneres inesperades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.