Nintendo Xbox

Witchy Life Story arribarà a Nintendo Switch i Xbox el 19 d’octubre

Sundew Studios ha anunciat que Witchy Life Story, la novel·la visual plena d’amistat, màgia i una mica de caos, arribarà a Nintendo Switch i Xbox el 19 d’octubre.

Originalment llançat a PC el setembre de 2022, Witchy Life Story convida els jugadors a embarcar-se en un viatge com a bruixa. Els jugadors poden dissenyar la seva pròpia bruixa única, des del tipus de cos fins al color de pell i els pronoms. Ambientat al poble de Flora, els jugadors ajudaran els habitants en la seva preparació per al proper festival de la collita, complint encanteris i peticions.

El joc ofereix una varietat d’experiències màgiques, incloent-hi la preparació de pocions utilitzant flors i herbes cultivades al teu propi jardí. A mesura que forges amistats amb els habitants, podràs ampliar el teu repertori de habilitats, oferint lectures de tarot i meditacions guiades per ajudar-los de maneres inesperades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content