Núvol Ordinador Xbox

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy ja està disponible a Game Pass

La trilogia original de Ace Attorney ja està disponible a Xbox Game Pass per a PC, consola i el núvol. Aquesta sèrie de videojocs, coneguda per la seva narrativa i els seus casos intrigants, arriba al servei de subscripció, permetent a més jugadors experimentar les aventures de Phoenix Wright. (o desventures, més aviat…)

Amb la inclusió de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy a Xbox Game Pass, els subscriptors poden gaudir de les tres primeres entrades de la sèrie: Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All i Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations. Aquests jocs ofereixen una combinació única de resolució de misteris i drama judicial, on els jugadors han de recollir proves, interrogar testimonis i defensar els seus clients al tribunal.

Així que, si ets un fan de la sèrie, ja tens una nova excusa per tornar a gaudir d’aquestes obres mestres. O, en canvi, si encara no ho has fet, ara tens una oportunitat de luxe.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content