Núvol Ordinador Xbox

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy ja està disponible a Game Pass

La trilogia original de Ace Attorney ja està disponible a Xbox Game Pass per a PC, consola i el núvol. Aquesta sèrie de videojocs, coneguda per la seva narrativa i els seus casos intrigants, arriba al servei de subscripció, permetent a més jugadors experimentar les aventures de Phoenix Wright. (o desventures, més aviat…)

Amb la inclusió de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy a Xbox Game Pass, els subscriptors poden gaudir de les tres primeres entrades de la sèrie: Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All i Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations. Aquests jocs ofereixen una combinació única de resolució de misteris i drama judicial, on els jugadors han de recollir proves, interrogar testimonis i defensar els seus clients al tribunal.

Així que, si ets un fan de la sèrie, ja tens una nova excusa per tornar a gaudir d’aquestes obres mestres. O, en canvi, si encara no ho has fet, ara tens una oportunitat de luxe.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.