Nintendo

World of Horror arribarà en format físic per a Nintendo Switch

World of Horror arribarà en format físic per a Nintendo Switch

L’esperada aventura RPG roguelike World of Horror, inspirada en les obres dels mestres de l’horror Junji Ito i H.P. Lovecraft, es prepara per al seu llançament en format físic per a la consola Nintendo Switch. Aquest joc promet submergir els jugadors en un món d’horror còsmic.

A World of Horror, els jugadors hauran d’enfrontar-se als Déus Antics que estan despertant i submergint el tranquil poble de Shiokawa, Japó, en la bogeria. Amb combats per torns i decisions implacables, els jugadors hauran d’investigar estranys fenòmens en hospitals, aules abandonades, apartaments silenciosos i boscos foscos. Es tracta d’una retribució caòtica o de les maquinacions d’éssers més enllà de la nostra comprensió?

Els jugadors tindran l’oportunitat d’invocar rituals foscos, descobrir pistes inquietants i resoldre endevinalles en múltiples misteris aleatoris. A més, podran triar entre 5 personatges únics, amb molts altres per desbloquejar, per començar les seves investigacions en un món fosc i enigmàtic.

L’edició física inclourà un manual d’instruccions de 12 pàgines i un conjunt de cartes d’art, la qual cosa afegirà un element col·leccionable. El joc ja es troba disponible per reservar en format físic i té previst el seu llançament el 8 de desembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.