Nintendo

World of Horror arribarà en format físic per a Nintendo Switch

L’esperada aventura RPG roguelike World of Horror, inspirada en les obres dels mestres de l’horror Junji Ito i H.P. Lovecraft, es prepara per al seu llançament en format físic per a la consola Nintendo Switch. Aquest joc promet submergir els jugadors en un món d’horror còsmic.

A World of Horror, els jugadors hauran d’enfrontar-se als Déus Antics que estan despertant i submergint el tranquil poble de Shiokawa, Japó, en la bogeria. Amb combats per torns i decisions implacables, els jugadors hauran d’investigar estranys fenòmens en hospitals, aules abandonades, apartaments silenciosos i boscos foscos. Es tracta d’una retribució caòtica o de les maquinacions d’éssers més enllà de la nostra comprensió?

Els jugadors tindran l’oportunitat d’invocar rituals foscos, descobrir pistes inquietants i resoldre endevinalles en múltiples misteris aleatoris. A més, podran triar entre 5 personatges únics, amb molts altres per desbloquejar, per començar les seves investigacions en un món fosc i enigmàtic.

L’edició física inclourà un manual d’instruccions de 12 pàgines i un conjunt de cartes d’art, la qual cosa afegirà un element col·leccionable. El joc ja es troba disponible per reservar en format físic i té previst el seu llançament el 8 de desembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content