Nintendo

Borderlands 3 Ultimate Edition desembarca a Nintendo Switch amb tot el contingut addicional

La darrera entrega de l’aclamada sèrie de looter-shooter, Borderlands 3 Ultimate Edition, ja està disponible a Nintendo Switch, segons han anunciat 2K i Gearbox Software. Els jugadors poden adquirir el joc en format físic o digital per 59,99 €, permetent-los gaudir de l’acció i aventura de Borderlands a casa o en qualsevol lloc.

La Ultimate Edition de Borderlands 3 inclou el joc base, sis complements addicionals i la col·lecció completa de paquets cosmètics de bonificació. Els jugadors poden explorar múltiples mons com un dels quatre caçadors de tombes, cadascun amb habilitats i opcions de personalització úniques.

A més de l’opció de jugar en solitari, els jugadors poden unir-se a un amic en el mode cooperatiu local i en línia per enfrontar-se a enemics desafiants, obtenir un botí abundant i salvar la seva llar dels líders sectaris més despietats de la galàxia.

Llançat per primera vegada el 2019, Borderlands 3 ha consolidat la sèrie com a líder en el gènere de looter-shooter, destacant pel seu combat, una personalització més profunda que mai, un humor irreverent i personatges memorables. Amb l’arribada de la Ultimate Edition a Nintendo Switch, tots els títols de Borderlands estan ara disponibles a la plataforma.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content