Nintendo

Borderlands 3 Ultimate Edition desembarca a Nintendo Switch amb tot el contingut addicional

Borderlands 3 Ultimate Edition desembarca a Nintendo Switch amb tot el contingut addicional

La darrera entrega de l’aclamada sèrie de looter-shooter, Borderlands 3 Ultimate Edition, ja està disponible a Nintendo Switch, segons han anunciat 2K i Gearbox Software. Els jugadors poden adquirir el joc en format físic o digital per 59,99 €, permetent-los gaudir de l’acció i aventura de Borderlands a casa o en qualsevol lloc.

La Ultimate Edition de Borderlands 3 inclou el joc base, sis complements addicionals i la col·lecció completa de paquets cosmètics de bonificació. Els jugadors poden explorar múltiples mons com un dels quatre caçadors de tombes, cadascun amb habilitats i opcions de personalització úniques.

A més de l’opció de jugar en solitari, els jugadors poden unir-se a un amic en el mode cooperatiu local i en línia per enfrontar-se a enemics desafiants, obtenir un botí abundant i salvar la seva llar dels líders sectaris més despietats de la galàxia.

Llançat per primera vegada el 2019, Borderlands 3 ha consolidat la sèrie com a líder en el gènere de looter-shooter, destacant pel seu combat, una personalització més profunda que mai, un humor irreverent i personatges memorables. Amb l’arribada de la Ultimate Edition a Nintendo Switch, tots els títols de Borderlands estan ara disponibles a la plataforma.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.