Ordinador

For the King II s’estrenarà el 2 de novembre

Curve Games i IronOak Games han anunciat la data de llançament de la tan esperada seqüela de la seva exitosa franquícia, For the King II. El joc està previst que es llanci a nivell mundial a través de Steam el 2 de novembre, amb un preu de 24,99 euros.

A partir d’avui, els fans poden reservar el joc i obtenir un descompte del 10%, juntament amb regals exclusius de precompra per ajudar-los en la seva missió. Així doncs, el joc està disponible per a reservar a un preu descomptat de 22,49 euros per un període limitat.

IronOak Games, un petit estudi de tretze persones, ha expressat la seva emoció i orgull per la seqüela. Han incorporat noves característiques de jugabilitat i sistemes, basant-se en l’experiència d’èxit del For the King original.

For the King II, inspirat en les aventures de taula, millora la barreja de estratègia, combat JRPG i elements roguelite del joc original. La seqüela també introdueix la característica més sol·licitada: un mode cooperatiu de quatre jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.