Ordinador

For the King II s’estrenarà el 2 de novembre

Curve Games i IronOak Games han anunciat la data de llançament de la tan esperada seqüela de la seva exitosa franquícia, For the King II. El joc està previst que es llanci a nivell mundial a través de Steam el 2 de novembre, amb un preu de 24,99 euros.

A partir d’avui, els fans poden reservar el joc i obtenir un descompte del 10%, juntament amb regals exclusius de precompra per ajudar-los en la seva missió. Així doncs, el joc està disponible per a reservar a un preu descomptat de 22,49 euros per un període limitat.

IronOak Games, un petit estudi de tretze persones, ha expressat la seva emoció i orgull per la seqüela. Han incorporat noves característiques de jugabilitat i sistemes, basant-se en l’experiència d’èxit del For the King original.

For the King II, inspirat en les aventures de taula, millora la barreja de estratègia, combat JRPG i elements roguelite del joc original. La seqüela també introdueix la característica més sol·licitada: un mode cooperatiu de quatre jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content