Ordinador

Ghost Ship anuncia el roguelite Deep Rock Galactic: Rogue Core

Ghost Ship anuncia el roguelite Deep Rock Galactic: Rogue Core

Ghost Ship Publishing i Ghost Ship Games han revelat el seu últim projecte, Deep Rock Galactic: Rogue Core. Aquest joc de trets en primera persona cooperatiu roguelite és un spin-off del popular Deep Rock Galactic i està previst que es llanci en accés anticipat per a PC a través de Steam el novembre de 2024.

Deep Rock Galactic: Rogue Core introdueix una variant roguelite al joc original, on els jugadors comencen des de zero en cada missió i col·lectivament desenvolupen habilitats i poders per a l’equip. Això pot conduir a construccions increïblement poderoses o a fracassos espectaculars.

La història del joc gira al voltant del descobriment d’un nou mineral, l’Expenite, al planeta Hoxxes IV. L’empresa minera espacial Deep Rock Galactic estableix operacions de mineria encobertes, però de sobte es perd tot contacte. Els jugadors s’uneixen a un equip per a tornar a posar en línia els jaciments perduts i desxifrar el misteri de The Greyout.

La jugabilitat implica seleccionar un equipament, embarcar en una càpsula de descens i aterrar en un jaciment perdut. Els jugadors lluiten a través de nivells generats procedimentalment, recuperant equipament i armes, i dipositant Expenite en un dron per a generar millores temporals. Entre missions, els jugadors tornen a la seva nau per a investigar i desbloquejar noves armes, vestits i modificacions.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.