Nintendo PlayStation

A Boy and His Blob: Retro Collection es llançarà el 17 d’octubre a PlayStation i Nintendo Switch

A Boy and His Blob: Retro Collection es llançarà el 17 d’octubre a PlayStation i Nintendo Switch

L’esperada A Boy and His Blob: Retro Collection està programada per a llançar-se a PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch el 17 d’octubre, segons han anunciat Ziggurat Interactive i Limited Run Games. També hi haurà una versió per a PC, amb més detalls que s’anunciaran pròximament.

La col·lecció retro porta dos jocs clàssics de la sèrie A Boy and His Blob a les consoles modernes, incloent-hi les seves versions nord-americanes i japoneses. El primer joc, Trouble in Blobolonia, permet als jugadors assumir el paper d’un noi, que, amb l’ajuda del seu amic Blob, ha de salvar Blobolonia utilitzant 14 mongetes màgiques per transformar Blob i resoldre puzles.

La seqüela, The Rescue of Princess Blobette, implica una missió de rescat en què el noi i Blob han de salvar la princesa de l’Alquimista, que ha pres el control del castell reial de Blobolonia.

A Boy and His Blob: Retro Collection, impulsat pel motor Carbon Engine de Limited Run Games, combina la sensació nostàlgica dels jocs originals amb millores modernes. Això inclou Trofeus per a PlayStation 5 i PlayStation 4, filtres estètics i estats de guardat, eliminant la necessitat de començar des del principi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.