Nintendo

Resol nous misteris a Nintendo Switch amb Detective Pikachu Returns

Usuaris de Nintendo Switch, prepareu-vos per a una nova aventura detectivesca, ja que Detective Pikachu Returns ja està disponible tant en format físic com digital a través de Nintendo eShop. Aquest llançament convida els jugadors a unir-se a Tim Goodman i al Detectiu Pikachu, un amant del cafè, en una missió per resoldre el misteri de l’absència del pare de Tim, Harry Goodman, a Ryme City, un món únic on humans i Pokémon conviuen.

Detective Pikachu Returns amplia les possibilitats de la seva predecessora amb maneres d’investigar misteris. Els jugadors poden entrevistar tant Pokémon com humans per recopilar pistes, i alguns Pokémon fins i tot utilitzen les seves habilitats especials per ajudar en les investigacions. Per exemple, el sentit de l’olfacte agut de Growlithe pot ser emprat per seguir rastres i trobar proves, mentre que l’habilitat de Luxray de veure a través d’obstacles pot ajudar a descobrir pistes ocultes.

El joc presenta una sèrie de personatges intrigants, incloent-hi Tim Goodman, un estudiant de la Universitat de Ryme amb una gran habilitat per a la investigació, i el seu company, un Pikachu rúfol que es fa passar per un gran detectiu. Altres personatges inclouen Rachel Myers, una entusiasta dels Pokémon, Howard Myers, l’alcalde de Ryme City, i Sophia Goodman, la germana petita de Tim.

Detective Pikachu Returns ofereix un mode de salt de història, que permet als jugadors experimentar els episodis en qualsevol ordre, repetir episodis ja completats o avançar als episodis que encara no han jugat. Quan les investigacions es tornen difícils, el Detectiu Pikachu està allà per donar pistes i orientació. Els jugadors també poden activar l’indicador de selecció correcta per revelar el camí a seguir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.