Ressenyes

Ressenya – Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans 2

Bud Spencer i Terence Hill, el llegendari duo que va agraciar les pantalles amb la seva barreja única d’acció i comèdia, han deixat una empremta al món del cinema. Coneguts per les seves bufetades, frases memorables i personatges més que mítics, han entretingut milions amb les seves pel·lícules. Des de les poblacions del Far West fins als carrers de les ciutats modernes, les seves aventures han abraçat una àmplia gamma d’escenaris, cadascun ple de riures i acció.

No obstant això, el seu llegat s’estén més enllà del cinema, amb la seva incursió al món dels videojocs. El primer joc, Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans, va ser un homenatge afectuós al duo. Va capturar l’essència de les seves pel·lícules, amb la seva presentació retro, diàleg humorístic i jugabilitat plena d’acció. Va ser un joc que va fer les delícies dels fans i va introduir nous públics al seu món cinematogràfic.

Una adaptació ben treballada

Ara, la seqüela, Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans 2, ha arribat, prometent més humor, acció i encant que va fer el primer joc. És un joc que no només rendeix homenatge al llegat de Spencer i Hill, sinó que també busca ampliar-lo, oferint noves aventures, reptes i rialles perquè els jugadors gaudeixin.

Des del moment en què comences el joc, et trobes amb una estètica de retro, similar a l’anterior entrega, que et transporta immediatament a l’època daurada de Spencer i Hill. Els gràfics estan magníficament representats, amb una paleta de colors vibrant que dona vida al món del joc. Els models de personatges, realitzat amb pixelart, estan detallats i fidels als seus homòlegs reals. A més, els entorns estan dissenyats amb riquesa, oferint una àmplia gamma d’escenaris per explorar.

Clatellades a tort i a dret

La jugabilitat és on Slaps and Beans 2 realment brilla. Òbviament, igual que la primera entrega, és un joc d’acció tipus “jo contra el barri”. Però, quedar-se amb això, és només la punta del iceberg. El combat és satisfactori i intuïtiu, amb una varietat de moviments que reflecteixen l’humor de les clatellades de les pel·lícules de Spencer i Hill. El joc també introdueix noves mecàniques que aporten profunditat a la jugabilitat, com entorns interactius i elements cooperatius que fomenten el treball en equip.

Slaps and Beans 2 també ofereix una gran quantitat de contingut. Hi ha nombrosos nivells per completar, cadascun oferint reptes i recompenses úniques. El joc també presenta una varietat de minijocs que proporcionen una diversió distreta de la història principal. La inclusió d’un mode cooperatiu és una incorporació benvinguda, que et permet experimentar el joc amb un amic. Amb la quantitat d’elements interactius, és molt entretingut experimentar.

Experiència original

La història és un altre punt destacat del joc. És una comèdia lleugera i divertida que captura perfectament l’humor i l’encant de les pel·lícules de Spencer i Hill. El diàleg és astut i està ple de referències que els fans del duo apreciaran. La narrativa és atractiva, amb moltes voltes i revolts que et mantenen invertit en la història.

El disseny de so mereix una menció especial. La banda sonora és una barreja de melodies clàssiques de les pel·lícules de Spencer i Hill i composicions originals que s’ajusten perfectament al to del joc. Els efectes de so són perfectes, afegint a l’efecte còmic del joc. Per si no n’hi hagués prou, el joc també compta amb les veus originals, que es presten als diàlegs delirants de l’aventura.

Conclusió

En conclusió, Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans 2 és una seqüela fantàstica que rendeix homenatge de la millor manera possible. És un joc ple d’humor, acció i nostàlgia, que ofereix una experiència totalment agradable per als fans de Spencer i Hill. És un testimoni d’aquestes llegendes cinematogràfiques i una gran experiència per a qualsevol fan dels jocs de lluita i acció.

Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans 2 manté l’essència i l’humor característic del duo, oferint una jugabilitat satisfactòria i una història lleugera però divertida. Amb nivells variats, minijocs i una opció cooperativa, aquest joc és una experiència imprescindible per als fans i un homenatge a aquestes llegendes del cinema.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans 2 manté l’essència i l’humor característic del duo, oferint una jugabilitat satisfactòria i una història lleugera però divertida. Amb nivells variats, minijocs i una opció cooperativa, aquest joc és una experiència imprescindible per als fans i un homenatge a aquestes llegendes del cinema.

4

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per l’editora

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per