Núvol Ordinador PlayStation Xbox

EVERSPACE 2 s’enlaira a consoles amb una actualització de contingut gratuïta

El títol d’aventura espacial de ROCKFISH Games, EVERSPACE 2, ha estat llançat a PlayStation 5 i Xbox Series X|S, amb més d’1.000.000 jugadors de Game Pass i desenes de milers de còpies venudes durant el mes de llançament. Les vendes totals del joc han superat les 400.000 còpies a totes les plataformes.

El llançament reeixit a les consoles segueix el debut ben rebut del joc a PC. Per celebrar aquesta fita, ROCKFISH Games ha llançat una actualització gratuïta per a totes les plataformes, introduint nous objectes, avantatges, modificadors d’equipament i funcionalitats sol·licitades per la comunitat. L’actualització també ofereix noves opcions de personalització, música actualitzada i suport per a macOS a Steam i GOG.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.