Ressenyes

Ressenya – “””Only Up!”””

Sí, amb tres cometes, que es noti que no és el que un pot esperar en llegir aquest títol.

Comencem pel principi, donant una mica de context pel bé de la “ressenya” i entengueu el que comentarem. El Only Up! original va ser un joc per un petit estudi anomenat SCKR Games. Gràcies a la seva jugabilitat única, que consistia en escalar diferents objectes fins a assolir el cim, molts YouTubers i streamers van fer que el joc guanyés molta popularitat en poc temps.

No obstant això, malgrat la seva popularitat, el Only Up! original va ser retirat de Steam setmanes després d’aquest salt a la fama. La raó d’això continua sent poc clara. Diferents mitjans i usuaris van acusar a SCKR Games d’utilitzar recursos sense permís, i fins i tot de promoure tecnologies com els NFT de manera poc clara. Tot i refutar aquestes declaracions, SCKR Games va acabar retirant el joc de Steam al·legant motius personals i estrès.

Punt positiu: la lava sembla pizza de formatges, i la pizza és bona

La còpia barata

Ara bé, un joc imitador ha aparegut a Steam sota el mateix nom, intentant aprofitar-se de la popularitat del nom “Only Up!”. Tot i que pot portar el mateix nom, és important destacar que aquest nou joc no és dels desenvolupadors originals i no ofereix la mateixa qualitat ni experiència que l’original de SCKR Games.

Desenvolupat i publicat per MoreMoto Games a Steam, aquesta versió del joc no té gaire cosa en comú amb l’original. Més enllà de fer servir el mateix nom i haver d’escalar objectes mal col·locats, no hi ha res més a veure. L’únic que el pot fer destacar, que ni això, són les seves funcions multijugador, que amb prou feines funcionen i el nombre de jugadors és irrisori.

Un punt a favor que li podem concedir, és el fet d’incloure objectes que podem utilitzar, i aparences que podem adquirir a mesura que juguem per personalitzar el nostre personatge. Per desgràcia, això també va en contra del joc, ja que en fer servir personatges i models diferents, el poti-poti d’elements fa que el joc sigui realment lleig. Si ja acusaven el joc original de robar recursos i models, aquest ja el poden lapidar.

amogus vermell totalment no robat d’un altre joc

Conclusió

No el compreu, de debò, que sembla el típic joc gratis que trobes a la Play Store a les 3 de la matinada.

“””Only Up!”””

Còpia barata de Only Up! que utilitza el nom per guanyar cinc duros i poc més.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Còpia barata de Only Up! que utilitza el nom per guanyar cinc duros i poc més.

0.9

Versió analitzada: PC

Còpia del joc proporcionada per l’editora

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per