Xbox

L’aventura felina Stray anuncia llançament en format físic per a Xbox

Annapurna Interactive i iam8bit, en col·laboració amb Skybound Games, han anunciat que ja estan disponibles les reserves per a les edicions físiques de Stray per a Xbox. Aquest joc d’aventures en tercera persona, desenvolupat per BlueTwelve Studio, ens posa en la pell d’un gat que ha de resoldre un misteri per escapar d’una ciutat cibernètica.

L’edició física de Stray, distribuïda al nostre territori per Meridiem Ganes, inclourà, a més del joc, sis targetes il·lustrades a tot color. El llançament oficial del joc està programat per al 7 de novembre de 2023.

Stray ens convida a explorar els detallats carrerons de neó d’una ciutat cibernètica en decadència. Com un gat, els jugadors hauran de defensar-se de perills inesperats i resoldre els enigmes d’aquest inhòspit lloc habitat per curiosos robots i criatures perilloses.

Al llarg de l’aventura, el gat farà amistat amb un petit dron volador conegut com a B-12. Amb l’ajuda del seu nou company, el gat buscarà una sortida de la ciutat. Stray ja està disponible per reservar en format físic per a Xbox Series X / Xbox One, amb una data de llançament prevista per al 7 de novembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.