Ordinador PlayStation

Final Fantasy XIV Online presenta l’actualització 6.5

Square Enix ha introduït nou contingut al popular joc MMO Final Fantasy XIV Online amb el llançament de l’actualització 6.5: “Growing Light”. Aquesta actualització marca la primera part d’una conclusió en dues parts de la història explicada al llarg de la sèrie Endwalker, oferint noves missions principals i reptes.

Entre les noves característiques es troben la tercera entrega de la sèrie d’aliances Myths of the Realm, Thaleia, la masmorra Lunar Subterrane, la prova Abyssal Fracture i la prova Singularity Reactor (Unreal). El sistema de suport de tasques també s’ha ampliat, permetent als jugadors experimentar totes les masmorres de la història principal des de A Realm Reborn fins a Endwalker en solitari amb personatges no jugables.

L’actualització també inclou actualitzacions a Island Sanctuary, noves entregues personalitzades i més. La prova gratuïta s’ha ampliat per incloure l’expansió Stormblood, que ara també forma part de l’edició base. Això permet als nous jugadors aventurar-se fins al nivell 70 sense límits de temps de joc.

S’estan preparant actualitzacions addicionals com a part de l’actualització 6.51 i 6.55, que inclouen noves masmorres, missions principals i més.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content