Ordinador PlayStation

Final Fantasy XIV Online presenta l’actualització 6.5

Square Enix ha introduït nou contingut al popular joc MMO Final Fantasy XIV Online amb el llançament de l’actualització 6.5: “Growing Light”. Aquesta actualització marca la primera part d’una conclusió en dues parts de la història explicada al llarg de la sèrie Endwalker, oferint noves missions principals i reptes.

Entre les noves característiques es troben la tercera entrega de la sèrie d’aliances Myths of the Realm, Thaleia, la masmorra Lunar Subterrane, la prova Abyssal Fracture i la prova Singularity Reactor (Unreal). El sistema de suport de tasques també s’ha ampliat, permetent als jugadors experimentar totes les masmorres de la història principal des de A Realm Reborn fins a Endwalker en solitari amb personatges no jugables.

L’actualització també inclou actualitzacions a Island Sanctuary, noves entregues personalitzades i més. La prova gratuïta s’ha ampliat per incloure l’expansió Stormblood, que ara també forma part de l’edició base. Això permet als nous jugadors aventurar-se fins al nivell 70 sense límits de temps de joc.

S’estan preparant actualitzacions addicionals com a part de l’actualització 6.51 i 6.55, que inclouen noves masmorres, missions principals i més.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.