Ordinador PlayStation

Final Fantasy XIV Online presenta l’actualització 6.5

Final Fantasy XIV Online presenta l’actualització 6.5

Square Enix ha introduït nou contingut al popular joc MMO Final Fantasy XIV Online amb el llançament de l’actualització 6.5: “Growing Light”. Aquesta actualització marca la primera part d’una conclusió en dues parts de la història explicada al llarg de la sèrie Endwalker, oferint noves missions principals i reptes.

Entre les noves característiques es troben la tercera entrega de la sèrie d’aliances Myths of the Realm, Thaleia, la masmorra Lunar Subterrane, la prova Abyssal Fracture i la prova Singularity Reactor (Unreal). El sistema de suport de tasques també s’ha ampliat, permetent als jugadors experimentar totes les masmorres de la història principal des de A Realm Reborn fins a Endwalker en solitari amb personatges no jugables.

L’actualització també inclou actualitzacions a Island Sanctuary, noves entregues personalitzades i més. La prova gratuïta s’ha ampliat per incloure l’expansió Stormblood, que ara també forma part de l’edició base. Això permet als nous jugadors aventurar-se fins al nivell 70 sense límits de temps de joc.

S’estan preparant actualitzacions addicionals com a part de l’actualització 6.51 i 6.55, que inclouen noves masmorres, missions principals i més.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.