Ordinador

Ooblets arriba finalment a Steam acompanyat d’un gran descompte

El joc de Glumberland de conreus i combats de dansa, Ooblets, ha fet avui el seu debut a Steam. El joc, que combina elements de simulació de vida, col·lecció de criatures i combats de ball, va ser llançat inicialment a l’Epic Game Store com a títol d’accés anticipat el 2020, i es va llançar completament a EGS i Nintendo Switch el 2022.

A més del llançament a Steam, s’ha implementat una actualització d’esdeveniment de Halloween a totes les plataformes. Amb una durada fins a mitjans de novembre, l’esdeveniment inclou nous vestits, un ooblet de temps limitat, cosmètics, col·leccionables i el retorn del “paga o plora”. Els jugadors que es van perdre els esdeveniments de Halloween anteriors tindran una altra oportunitat de col·leccionar aquests objectes enguany.

Ooblets ofereix una varietat d’activitats pels jugadors, des de renovar les granges i criar criatures estrafolàries fins a participar en batalles de balls i ajudar la batlle a salvar Badgetown. El joc també promet reptes diaris, tornejos, missions i medalles per mantenir els jugadors entretinguts.

Glumberland continua millorant l’experiència d’Ooblets amb actualitzacions regulars. La pròxima actualització, v1.4, té previst introduir vehicles perquè els ooblets puguin conduir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.