Nintendo

The Dark Pictures Anthology: Little Hope arriba a Nintendo Switch

Bandai Namco ha anunciat el llançament de The Dark Pictures Anthology: Little Hope a Nintendo Switch per 19,99 euros. Aquest popular joc d’horror, el segon títol independent de The Dark Pictures Anthology, ara està disponible per als jugadors de Switch, just a temps per a la temporada de Halloween. El joc també està disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope ofereix una història de fantasmes clàssica, posant els jugadors en la pell de diversos membres d’una classe universitària atrapats en un poble maldit de Nova Anglaterra. Rodejats per una boira misteriosa, els jugadors hauran de prendre decisions difícils per escapar dels dimonis que s’amaguen a les ombres. A mesura que s’endinsin en el passat del poble, una realitat espantosa emergirà, arrelada en la història colonial del poble i els infames judicis de bruixeria d’Andover.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Francesc Miró

    05/10/2023

    Aquets jocs m’encanta que arribin a nintendo Switch, em fan molta por!

Els comentaris estan tancats.