Ordinador

Retrovibe presenta tres nous jocs i diferents actualitzacions

Retrovibe, l’editor indie de videojocs conegut pels seus títols inspirats en el món retro, ha anunciat tres nous jocs. L’empresa també ha proporcionat actualitzacions sobre els seus projectes existents.

Project Warlock: Lost Chapters, desenvolupat per Buckshot Software, amplia l’univers original de Project Warlock. El joc comença en una estació espacial infestada d’aliens tentaculars, els seus germans de caps grossos i marins morts vivents maníacs. Per enfrontar-se als nous dimonis, els jugadors tindran accés a un nou arsenal amb armes com la metralladora làser i l’espasa d’energia, entre altres favorits letals de destrucció.

Undead West, una creació de Deathless Games, és un joc roguelite de temàtica western i bala infernal. El jugador, un vaquer que busca venjança, utilitza armes, infusions de whisky i potenciadors per completar cada fase. Cada enemic derrotat atorga una ànima, que es pot fer servir per desbloquejar noves armes i whisky per a potenciar el combat.

Keep Those Bugs Away From The Bomb, desenvolupat per small bros, ofereix una aventura frenètica de bala infernal amb una gran quantitat d’armes, millores i desbloquejos. El joc ofereix una jugabilitat pràcticament infinita amb nivells de dificultat en constant augment.

Retrovibe també ha proporcionat actualitzacions sobre els seus títols publicats i futurs a Realms Deep 2023, inclosos Project Warlock II, Shardpunk: Verminfall, The Looter i VergeWorld. Els jugadors impacients per al capítol 2 de Project Warlock II van tenir l’oportunitat de veure un avanç exclusiu amb un nou tràiler i una demo disponible per descarregar des de Steam o GOG.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.