Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Devolver Digital publicarà KarmaZoo el 14 de novembre

Devolver Digital publicarà KarmaZoo el 14 de novembre

Pastagames i Devolver Digital han anunciat el llançament del seu nou joc de plataformes cooperatiu, KarmaZoo, el 14 de novembre. El joc estarà disponible a PS5, Xbox Series S|X, PC i Nintendo Switch, amb un preu de 9,95 euros.

KarmaZoo, un joc dissenyat per a fins a 10 jugadors, posa èmfasi en la cooperació i el treball en equip. Els jugadors tindran l’oportunitat de formar connexions significatives amb altres jugadors en línia mentre treballen junts per guanyar Karma, el recurs més valuós del joc.

El joc ofereix una experiència única en cada partida, ja que els nivells s’adapten a la grandària de l’equip, els personatges que trieu i els avantatges que seleccioneu col·lectivament. S’encoratja els jugadors a utilitzar les habilitats dels seus personatges i fins i tot a fer sacrificis pel bé del grup per superar els reptes del joc.

Les reserves estan disponibles a Steam, amb un descompte del 25% com a recompensa. A més, hi haurà una demo multijugador durant el Steam Next Fest, que començarà el 9 d’octubre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.