Nintendo Ordinador

Silent Hope: una nova aventura d’acció-RPG comença a Nintendo Switch i PC

Marvelous Europe ha llançat el seu últim joc d’acció-RPG, Silent Hope, a Nintendo Switch i PC a través de Steam. El joc, que ara està disponible a tot el món, convida els jugadors a unir-se a set herois únics en una missió per restaurar les paraules en un món silenciat.

El llançament del joc ve acompanyat de l’última actualització de la “Guia Mundial Oficial” de Silent Hope, que proporciona als jugadors els últims consells estratègics per a les seves primeres aventures a The Abyss. També s’ha revelat una edició Digital Deluxe a Steam, que inclou un llibre d’art i una banda sonora original. Durant la primera setmana després del llançament, hi ha un descompte del 10% en les edicions estàndard i Digital Deluxe.

Els compradors inicials rebran el DLC “Wanderer’s Special Weapon & Voidstone Set” que ofereix una arma exclusiva dins del joc per a un dels set herois. Aquest DLC és gratuït durant la primera setmana a la Nintendo eShop i amb totes les compres a Steam, després del qual estarà disponible per a la compra.

Silent Hope ofereix una visió moderna dels jocs d’acció-RPG isomètrics, amb cada viatge a The Abyss proporcionant una experiència única gràcies als dissenys generats procedimentalment. La narrativa del joc gira entorn d’un món silenciat per un antic Rei, amb set herois embarcant-se en una missió per restaurar el discurs alliberant una princesa atrapada en una llàgrima màgica.

El joc presenta set herois amb estils de combat únics, un camp base per a la creació i el descans, i una estètica vibrant de llibre de contes. Silent Hope ja està disponible per a la compra a la Nintendo eShop per a Nintendo Switch i a Windows PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.