Realitat Virtual

PowerWash Simulator VR s’apropa al llançament a les plataformes Meta Quest

FuturLab i nDreams han anunciat el llançament de PowerWash Simulator VR a les plataformes Meta Quest 3, Meta Quest 2 i Meta Quest Pro. El joc, que està previst que es llanci el 2 de novembre, ja està disponible per a reserves anticipades a la botiga de Meta Quest. Aquells que facin una reserva anticipada rebran guants exclusius amb temàtica de gats per al joc.

PowerWash Simulator VR promet millorar l’experiència immersiva del joc original amb funcions específiques per a la realitat virtual. El joc ofereix un control de moviment precís d’1:1 mitjançant els controladors Quest Touch i una immersió de 360 graus, donant vida a la ciutat de Muckingham d’una manera totalment nova.

La versió de realitat virtual del joc introdueix noves funcionalitats, com la capacitat de triar vestits i equipament des de la part posterior de la furgoneta PowerWash i canviar les embocadures de manera ràpida amb una nova cintura d’eines. El joc inclou tot el contingut de les versions per a PC i consoles, incloent-hi el mode multijugador cooperatiu.