Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Store of Seasons: A Wonderful Life es posa còmode per a la tardor

Marvelous Europe i XSEED Games han llançat un nou DLC gratuït per a Story of Seasons: A Wonderful Life. El DLC cosmètic ‘Pumpkin Patch Pants’ ara està disponible per a descarregar a PC a través de Steam, Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X|S, just a temps per a la temporada de tardor.

Story of Seasons: A Wonderful Life porta els jugadors a la tranquil·la Forgotten Valley, on poden gaudir d’una vida despreocupada de conrear, criar animals i crear records duradors amb la seva pròpia família. Aquesta reedició introdueix nous esdeveniments, festivals millorats, cultius mai vistos abans i més receptes per cuinar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.