Xbox

Blossom Tales II: The Minotaur Prince ara disponible a Xbox amb descompte de llançament

La seqüela de l’èxit indie de 2017, Blossom Tales: The Sleeping King, ja està disponible a Xbox. Blossom Tales II: The Minotaur Prince continua la tradició d’una “història dins d’una història” mentre l’avi torna a narrar la nova aventura de la Lily. Aquest llançament rendeix homenatge als jocs d’aventura clàssics i a pel·lícules com Labryinth i The Princess Bride.

En aquesta entrega, els jugadors es trobaran novament en la pell de la Lily, aquesta vegada situada centenars d’anys després de The Sleeping King. El Rei Minotaure ha tornat i depèn de la Lily enfrontar-se a ell. La narrativa es desenvolupa en un món obert immens, portant els jugadors a través de boscos encantats, costes pirates i altres terres enigmàtiques. Espereu trobar pobles encantadors, enemics temibles, trencaclosques desafiant i una varietat d’armes poderoses.

Blossom Tales II: The Minotaur Prince ja està disponible a Xbox One i Xbox Series S | X per 14,99 euros. Per celebrar el llançament, hi ha un descompte del 20% disponible fins al 19 d’octubre.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content