Ordinador

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Definitive Edition disponible a Steam amb grans descomptes

NeocoreGames ha llançat avui Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Definitive Edition a Steam. Aquesta edició és la versió més completa del joc fins ara, ja que inclou el joc base, l’expansió Warhammer 40,000: Inquisitor – Prophecy i tots els altres DLC, incloent-hi el recentment llançat Sororitas Class DLC.

Per celebrar el llançament, NeocoreGames ofereix un descompte significatiu. Tant el joc base com la Definitive Edition estan disponibles amb un descompte del 90% durant la promoció Midweek Madness de Steam, mentre que el Sororitas Class DLC està disponible a meitat de preu.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, llançat per primera vegada el 2018, és el primer joc d’acció-RPG ambientat a l’univers de Warhammer 40,000. Els jugadors assumeixen el paper d’un Inquisidor, un agent poderós de l’Imperi, que opera al Sector Caligari, una regió plena d’heretges, mutants i Daemons del Caos. El joc també està disponible a Playstation 4, Playstation 5, Xbox One i Xbox Series S/X.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content