Ordinador

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Definitive Edition disponible a Steam amb grans descomptes

NeocoreGames ha llançat avui Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Definitive Edition a Steam. Aquesta edició és la versió més completa del joc fins ara, ja que inclou el joc base, l’expansió Warhammer 40,000: Inquisitor – Prophecy i tots els altres DLC, incloent-hi el recentment llançat Sororitas Class DLC.

Per celebrar el llançament, NeocoreGames ofereix un descompte significatiu. Tant el joc base com la Definitive Edition estan disponibles amb un descompte del 90% durant la promoció Midweek Madness de Steam, mentre que el Sororitas Class DLC està disponible a meitat de preu.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, llançat per primera vegada el 2018, és el primer joc d’acció-RPG ambientat a l’univers de Warhammer 40,000. Els jugadors assumeixen el paper d’un Inquisidor, un agent poderós de l’Imperi, que opera al Sector Caligari, una regió plena d’heretges, mutants i Daemons del Caos. El joc també està disponible a Playstation 4, Playstation 5, Xbox One i Xbox Series S/X.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.