Ordinador PlayStation Xbox

Wizard With A Gun amplia el seu univers amb The Shatter

La sèrie Gunmancer’s Diary del joc Wizard With A Gun continua ampliant el seu univers amb la introducció de The Shatter. Aquesta nova ubicació és un paisatge postapocalíptic ple de criatures perilloses i misteris, restes d’un món destruït pel Caos.

Els jugadors s’embarcaran en un viatge a través de diverses ubicacions úniques, cadascuna plena de les seves pròpies criatures, personatges i artefactes. Les interaccions amb els habitants d’aquestes ubicacions proporcionaran als jugadors nova informació, receptes, missions i fins i tot armes.

L’aventura comença a The Imperium, les runes de l’imperi dels mags. La recerca de components essencials i mags rivals portarà els jugadors als racons més llunyans del món, incloent-hi la terra de cultiu fúngica arcana de The Fell, els desolats i cruels Frozen Wastes i el perillosíssim Barren Sea.

La Torre serveix com a santuari per als jugadors enmig del caos de The Shatter. Inicialment enrunada, la Torre es pot desenvolupar amb el temps per desbloquejar nous encanteris, millorar les capacitats de recerca, emmagatzemar saquejos i processar ingredients.

Wizard With A Gun està previst que es llanci a PS5, Xbox Series S|X i PC el 17 d’octubre. Les reserves ja estan disponibles, amb el bonus del Noble Wizard Pack, un conjunt de cosmètics, amb un preu de 24,50 €. Per als fans impacients, una demo està disponible actualment a Steam per un temps limitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content