Núvol Ordinador Xbox

Noves incorporacions a Xbox Game Pass: Forza Motorsport i Like A Dragon: Ishin! entre altres

Xbox Game Pass està ampliant la seva biblioteca amb una varietat de jocs nous, oferint alguna cosa per a tothom. A partir d’avui, els jugadors poden endinsar-se pels carrers foscos de Gotham City a Gotham Knights o embarcar-se en una aventura a The Lamplighter’s League.

En els pròxims dies, la llista es veurà enriquida encara més. Warhammer 40,000: Darktide, un joc d’acció cooperativa per a 4 jugadors, dels creadors de la franquícia Vermintide, estarà disponible el 4 d’octubre.

Els entusiastes de les curses poden esperar amb il·lusió Forza Motorsport el 10 d’octubre. Aquesta entrega ofereix més de 500 cotxes reals per competir en 20 entorns vius, cadascun amb condicions de conducció úniques i efectes dinàmics de temps del dia. Els membres de Game Pass també poden gaudir d’un descompte del 10% en el paquet Premium per a l’accés anticipat i avantatges addicionals.

From Space, un joc d’acció en solitari i cooperatiu, estarà disponible el 12 d’octubre. Els jugadors poden unir-se per alliberar la terra d’una infestació alienígena utilitzant armament exagerat en un món postapocalíptic.

Finalment, Like A Dragon: Ishin! estarà disponible el 17 d’octubre. Els jugadors es posaran a la pell de Sakamoto Ryoma, aventurant-se a Kyoto per salvar la seva reputació i canviar el futur del Japó en aquesta apassionant aventura històrica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content