Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Air Twister de Yu Suzuki surt a la venda avui per a consoles i PC

El joc de tirs sobre raïls, Air Twister, creat pel dissenyador de jocs japonès Yu Suzuki, ha estat llançat avui per a PlayStation 4/5, Nintendo Switch, Xbox i PC (Steam). El joc està disponible en format digital per a totes les plataformes per 24,99 euros i es poden adquirir còpies físiques per a PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Air Twister, desenvolupat per ININ i YSNET, convida els jugadors a posar-se a la pell de la Princesa Arch i embarcar-se en un viatge a través de 12 nivells. Yu Suzuki, conegut pel seu treball en la sèrie de culte Shenmue, Out Run, Space Harrier, Virtua Fighter i altres, aporta el seu toc a aquest nou títol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.