Núvol Ordinador

Valve anuncia la Steam Deck OLED

Valve anuncia la Steam Deck OLED

Valve ha anunciat la Steam Deck OLED, una versió millorada de la Steam Deck amb una pantalla OLED. El nou model està previst que es llanci el 16 de novembre i estarà disponible en versions de 512 GB i 1 TB, amb un preu de 569,00 € i 679,00 € respectivament.

La variant OLED de 512 GB inclou una unitat SSD NVMe de 512 GB, una pantalla OLED HDR de 1280 x 800 de 7,4″, un APU de 6 nm, Wi-Fi 6E, una bateria de 50 Whr que ofereix de 3 a 12 hores de joc, un alimentador de corrent de 45 W amb un cable de 2,5 m, una funda de transport i un paquet de perfil de Steam.

La variant OLED de 1 TB ofereix les mateixes especificacions, amb l’afegit d’un vidre antireflexos a la pantalla, una funda de transport amb un revestiment, un d’inici exclusiva i un tema exclusiu de teclat virtual.

La Steam Deck OLED promet colors més brillants i negres més foscos, un 30-50% més de durada de la bateria, descàrregues més ràpides amb Wi-Fi 6E i un disseny més lleuger i fresc gràcies a un ventilador més gran i termals actualitzats. El model OLED és aproximadament un 5% més lleuger que el model LCD.

A més dels nous models OLED, Valve continuarà oferint els models LCD del Steam Deck de 64 GB, 256 GB i 512 GB a un preu reduït fins a exhaurir existències.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.