Jocs en català Ordinador

El clàssic independent VVVVVV incorpora una traducció al català

En una notícia que farà il·lusió a molts, el popular videojoc independent VVVVVV ha incorporat una traducció oficial al català. Aquesta actualització reconeix la importància de la llengua catalana i la seva comunitat de parlants.

VVVVVV, un joc de plataformes 2D amb un estil retro, ha estat elogiat per la seva jugabilitat única i la seva banda sonora memorable. Amb aquesta nova actualització, els jugadors catalanoparlants podran gaudir del joc en la seva llengua.

Per poder gaudir de la traducció catalana, a càrrec d’Eduard Ereza, els interessats hauran d’activar la versió beta 2.4 del joc a Steam. Aquesta actualització no només beneficia als parlants de català, sinó que també estableix un precedent per a altres desenvolupadors de videojocs per a considerar la inclusió de més idiomes en els seus títols.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content