Jocs en català Ordinador

El clàssic independent VVVVVV incorpora una traducció al català

En una notícia que farà il·lusió a molts, el popular videojoc independent VVVVVV ha incorporat una traducció oficial al català. Aquesta actualització reconeix la importància de la llengua catalana i la seva comunitat de parlants.

VVVVVV, un joc de plataformes 2D amb un estil retro, ha estat elogiat per la seva jugabilitat única i la seva banda sonora memorable. Amb aquesta nova actualització, els jugadors catalanoparlants podran gaudir del joc en la seva llengua.

Per poder gaudir de la traducció catalana, a càrrec d’Eduard Ereza, els interessats hauran d’activar la versió beta 2.4 del joc a Steam. Aquesta actualització no només beneficia als parlants de català, sinó que també estableix un precedent per a altres desenvolupadors de videojocs per a considerar la inclusió de més idiomes en els seus títols.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.