Ordinador PlayStation Xbox

Lies of P deixa entreveure la seva primera expansió

Lies of P deixa entreveure la seva primera expansió

NEOWIZ ha anunciat una pròxima actualització per al seu popular joc de tipus Souls, Lies of P. L’anunci es va fer en un nou vídeo dels desenvolupadors presentat pel director del joc, Jiwon Choi. El vídeo ofereix una actualització sobre l’estat del joc des del seu llançament oficial el 19 de setembre de 2023 i dona una idea de què poden esperar els jugadors en un futur pròxim.

El joc ha superat el milió d’unitats venudes en el primer mes i, com a mostra de gratitud, els desenvolupadors estan planejant una actualització d’equilibri que s’espera que arribi al novembre. Aquesta actualització portarà canvis significatius en l’equilibri d’armes i personatges, així com canvis de qualitat de vida per facilitar la dificultat en les primeres etapes del joc. Els jugadors també rebran un nou vestit i una nova funció per equipar ulleres i barrets per separat per a una personalització de personatges millorada.

A més de l’actualització, Choi també ha avançat el primer DLC de Lies of P, proporcionant una petita mostra a través d’esbossos mai vistos abans. S’informarà més sobre el DLC i les notes completes de l’actualització aviat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.