Núvol Ordinador Xbox

Les novetats de Xbox Game Pass de novembre

Les novetats de Xbox Game Pass de novembre

Xbox Game Pass s’apresta a ampliar la seva biblioteca amb una varietat de nous jocs disponibles a partir d’avui i en les pròximes setmanes. La selecció inclou una barreja de gèneres, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tothom.

Disponibles a partir d’avui, els jugadors podran gaudir de Headbangers: Rhythm Royale, un joc de ritme competitiu, Jusant, un joc d’aventura d’escalada, i Wartales, un RPG de món obert. Cada un d’aquests jocs ofereix mecàniques de joc i experiències diferents.

En els pròxims dies, els subscriptors podran esperar Thirsty Suitors, Football Manager 2024 per a PC i consola, Dungeons 4, Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, Wild Hearts a través d’EA Play, Spirittea i Coral Island. Aquests jocs estaran disponibles en diverses plataformes, incloent-hi Cloud, Consola i PC.

Jocs que abandonen el servei a mitjans de novembre

  • Coffee Talk
  • Exapunks
  • Ghost Song
  • Gungrave G.O.R.E
  • Football Manager 2023
  • Football Manager 2023 Console
  • Lapin
  • Townscaper

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.