Mòbil

SEGA anuncia Sonic Dream Team per a Apple Arcade

SEGA anuncia Sonic Dream Team per a Apple Arcade

SEGA i Hardlight han anunciat Sonic Dream Team, un joc de plataformes 3D que arribarà a Apple Arcade el 5 de desembre de 2023. El joc presenta Sonic the Hedgehog i els seus amics en una nova aventura on hauran de navegar per somnis distorsionats per aturar el Dr. Eggman d’utilitzar un antic dispositiu capaç de manifestar somnis en el món real.

Sonic Dream Team ofereix sis personatges jugables, incloent-hi Sonic, Tails, Knuckles, Amy Rose, Cream i Rouge, cadascun amb habilitats úniques. El joc promet quatre espectaculars batalles contra caps finals i 12 nivells intricats ambientats en quatre mons de somnis únics. Els entorns desafiaran els jugadors amb característiques com córrer per les parets i canvis de gravetat.

El joc té com a objectiu establir un pont entre els jocs per a dispositius mòbils i les consoles, oferint una experiència de qualitat a través de l’iPhone, l’iPad, el Mac i l’Apple TV. Els jugadors també podran completar missions, lluitar contra caps finals i col·leccionar joguines dels seus personatges de Sonic preferits.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.