Ressenyes

Ressenya – Bang-On Balls: Chronicles

Una genial manera de passar-ho bé amb unes boles

Bang-On Balls: Chronicles és un viatge a través de la història, oferint als jugadors una experiència divertida. Desenvolupat per Exit Plan Games, aquest títol pren una aproximació juganera als esdeveniments històrics, presentant-los d’una manera entretinguda i lleugerament inexacta, la qual cosa afegix al caràcter del joc.

Sens dubte, l’estètica visual del joc és tot un festival. Cada món està meticulosament creat, ple de detalls que fan de l’exploració tot un gaudir. En aquest sentit, l’estil artístic del joc és vibrant i colorit, amb cada món tenint el seu propi tema únic. Des d’un món amb temàtica de pirates amb els seus vastos oceans i d’illes, fins al nivell amb temàtica medieval, cada entorn és una joia per explorar.

Simple però efectiu

Les mecàniques del joc són intuïtives. Els jugadors controlen una bola que pot saltar, córrer i esclafar enemics i obstacles. Amb un botó, podrem realitzar placatges, permetent als jugadors llançar la seva bola contra enemics o esmicolar parets i caixes. El joc també presenta una gran quantitat de decoració destructible, afegint un element de caos i que resulta molt divertit. Recorda als jocs de LEGO i tot!

El combat a Bang-On Balls: Chronicles és senzill però satisfactori. Els jugadors poden derrotar enemics carregant contra ells o colpejant-los amb força al cap. El joc també inclou armes i escuts que ofereixen opcions addicionals en el combat, afegint una capa d’estratègia a la jugabilitat.

Personalització per a tota bola

Una de les altres característiques destacades de Bang-On Balls: Chronicles són les seves extenses opcions de personalització. Mentre explores cada món, pots descobrir una gran varietat de vestits i equipacions per personalitzar la teva bola. Això afegeix un toc de personalització al joc, permetent als jugadors expressar la seva creativitat i estil.

Paral·lelament, el joc també inclou una varietat de col·leccionables amb diferents propòsits. Des de llaunes de pel·lícula que desbloquegen coses al món principal, fins a rescatar altres boles innocents que han estat atrapades, sempre hi ha alguna cosa per fer a cada món. A més, això manté el joc fresc i interessant, assegurant que els jugadors sempre tinguin un objectiu.

Jugabilitat per davant de tot

Tanmateix, tot i la manca d’una narrativa tradicional, Bang-On Balls: Chronicles aconsegueix mantenir als jugadors enganxats a través de la jugabilitat i el disseny del món. Així doncs, el joc sap el que vol ser: una aventura caòtica on ho destrueixes tot al teu pas, i ho fa excel·lentment. L’enfocament del joc en la diversió i la destrucció el converteix en un canvi refrescant respecte als jocs més seriosos i centrats en la narrativa.

Conclusió

En resum, Bang-On Balls: Chronicles és un joc encantador i la mar de divertit. Els seus gràfics vibrants, les mecàniques de joc i les extenses opcions de personalització el converteixen en una opció obligada per a qualsevol fan dels jocs d’acció i aventura. Tot i els puntuals problemes de rendiment a Nintendo Switch, ha resultat ser una de les sorpreses de l’any.

Bang-On Balls: Chronicles

Bang-On Balls: Chronicles és una aventura divertida que ofereix mecàniques de joc simples, però efectives. Amb combat, personalització i un enfocament en la jugabilitat caòtica, és una opció encantadora per als amants dels jocs d’acció i aventura.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Bang-On Balls: Chronicles és una aventura divertida que ofereix mecàniques de joc simples, però efectives. Amb combat, personalització i un enfocament en la jugabilitat caòtica, és una opció encantadora per als amants dels jocs d’acció i aventura.

4.4

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per Untold Tales

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per