Nintendo PlayStation

Spirit of the Island – Paradise Edition ja disponible per a PlayStation 5 i Nintendo Switch

Meridiem Games ha anunciat el llançament de Spirit of the Island Paradise Edition per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. El joc ara està disponible a les botigues especialitzades europees.

Desenvolupat per 1M Bits Horde i coeditat per META Publishing i PID Games, Spirit of the Island és un Life Sim Sandbox RPG ambientat en un arxipèlag tropical. El joc permet als jugadors construir la seva granja, cultivar cultius, criar animals, elaborar objectes i convertir una illa desolada en un destí turístic pròsper.

L’edició Paradise Edition per a PlayStation 5 i Nintendo Switch inclou una coberta especial amb noves il·lustracions, un conjunt exclusiu d’engomats amb alguns dels habitants de l’illa i una guia turística per ajudar els jugadors a explorar l’illa.

El joc presenta 10 habilitats úniques, com ara l’agricultura, la mineria, la recol·lecció, la socialització, l’elaboració i la pesca. També inclou un mode cooperatiu entre dos jugadors en creu-plataforma, on els jugadors poden compartir recursos i embarcar-se en aventures úniques junts.

Spirit of the Island compta amb 14 illes úniques per explorar, cadascuna amb la seva pròpia fauna, secrets i perills. El joc també inclou més de 14 personatges únics, cadascun amb els seus propis trets i peculiaritats distintius.