Nintendo

Gerda: A Flame in Winter Resistance Edition arriba a Nintendo Switch

Meridiem Games ha anunciat el llançament de l’edició especial en caixa del joc d’aventura narrativa RPG-lite, Gerda: A Flame in Winter, per a Nintendo Switch. El joc, desenvolupat per Bird Island i publicat per DON’T NOD, ara està disponible a les botigues europees.

El joc presenta una captivadora narrativa de la Segona Guerra Mundial, on els jugadors prenen el paper de Gerda, una jove infermera dividida entre la seva comunitat i la seva desesperada missió per salvar el seu marit. L’edició Resistance inclou una funda especialment dissenyada, dues postals d’art úniques i un punt de llibre exclusiu.

Amb l’escenari a febrer de 1945, el joc implica dilemes morals, converses difícils i situacions complicades. Les eleccions dels jugadors tindran conseqüències a curt i llarg termini, donant forma a la narrativa i al destí de la comunitat en el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content