Nintendo

Gerda: A Flame in Winter Resistance Edition arriba a Nintendo Switch

Meridiem Games ha anunciat el llançament de l’edició especial en caixa del joc d’aventura narrativa RPG-lite, Gerda: A Flame in Winter, per a Nintendo Switch. El joc, desenvolupat per Bird Island i publicat per DON’T NOD, ara està disponible a les botigues europees.

El joc presenta una captivadora narrativa de la Segona Guerra Mundial, on els jugadors prenen el paper de Gerda, una jove infermera dividida entre la seva comunitat i la seva desesperada missió per salvar el seu marit. L’edició Resistance inclou una funda especialment dissenyada, dues postals d’art úniques i un punt de llibre exclusiu.

Amb l’escenari a febrer de 1945, el joc implica dilemes morals, converses difícils i situacions complicades. Les eleccions dels jugadors tindran conseqüències a curt i llarg termini, donant forma a la narrativa i al destí de la comunitat en el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.