Nintendo

Tots els anuncis de l’últim Indie World de Nintendo

Nintendo acaba de presentar una nova selecció de jocs indie que arribaran a la Nintendo Switch, en el seu darrer Indie World Showcase. La presentació va estar plena d’anuncis, incloent-hi Shantae Advance: Risky Revolution, previst per al llançament el 2024, més de dues dècades després del joc original.

Els aficionats a l’exploració i al misteri poden esperar Outer Wilds: Archaeologist Edition, que inclou el joc base amb la seva expansió, Echoes of the Eye. Aquesta edició està programada per a arribar a la Switch el 7 de desembre.

El showcase també va posar en relleu Core Keeper, un joc d’aventura de mineria en un món obert, que serà una exclusiva temporal per a la Switch el 2024. A més, Backpack Hero està previst que arribi com a exclusiva temporal a la consola a la primavera del 2024.

Altres mencions notables inclouen Planet of Lana, un joc d’aventura de resolució de puzles cinematogràfic, i Enjoy the Diner, una misteriosa aventura narrativa, ambdós llançats a la Switch a la primavera del 2024. The Gecko Gods, un tranquil joc de plataformes i puzles, i Passpartout 2: The Lost Artist, un joc d’aventura pictòrica, estan disponibles a la Switch a partir d’avui.

Per als qui aprecien clàssics remasteritzats, Braid: Anniversary Edition estarà disponible el 30 d’abril del 2024, amb gràfics i so actualitzats, juntament amb comentaris dels desenvolupadors. Urban Myth Dissolution Center, un joc de misteri, i Heavenly Bodies, un joc de puzles basat en la física espacial, també estan previstos per al 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.