Nintendo

Tots els anuncis de l’últim Indie World de Nintendo

Nintendo acaba de presentar una nova selecció de jocs indie que arribaran a la Nintendo Switch, en el seu darrer Indie World Showcase. La presentació va estar plena d’anuncis, incloent-hi Shantae Advance: Risky Revolution, previst per al llançament el 2024, més de dues dècades després del joc original.

Els aficionats a l’exploració i al misteri poden esperar Outer Wilds: Archaeologist Edition, que inclou el joc base amb la seva expansió, Echoes of the Eye. Aquesta edició està programada per a arribar a la Switch el 7 de desembre.

El showcase també va posar en relleu Core Keeper, un joc d’aventura de mineria en un món obert, que serà una exclusiva temporal per a la Switch el 2024. A més, Backpack Hero està previst que arribi com a exclusiva temporal a la consola a la primavera del 2024.

Altres mencions notables inclouen Planet of Lana, un joc d’aventura de resolució de puzles cinematogràfic, i Enjoy the Diner, una misteriosa aventura narrativa, ambdós llançats a la Switch a la primavera del 2024. The Gecko Gods, un tranquil joc de plataformes i puzles, i Passpartout 2: The Lost Artist, un joc d’aventura pictòrica, estan disponibles a la Switch a partir d’avui.

Per als qui aprecien clàssics remasteritzats, Braid: Anniversary Edition estarà disponible el 30 d’abril del 2024, amb gràfics i so actualitzats, juntament amb comentaris dels desenvolupadors. Urban Myth Dissolution Center, un joc de misteri, i Heavenly Bodies, un joc de puzles basat en la física espacial, també estan previstos per al 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content