Núvol Ordinador Xbox

Slime Rancher 2 s’amplia amb l’actualització ‘Come Rain or Slime’

Monomi Park ha llançat la segona gran actualització de contingut per a Slime Rancher 2, titulada ‘Come Rain or Slime’. Aquesta actualització introdueix un sistema meteorològic dinàmic a Rainbow Island, afegint pluja, vent, tempestes elèctriques, llamps i fins i tot tornados. L’actualització està disponible per a Xbox Series X/S i Windows PC, i és gratuïta per als propietaris actuals del joc. Els nous jugadors poden unir-se a la diversió adquirint el Slime Rancher 2 per 29,99 dòlars.

El temps no és l’única nova característica a esperar. Els fans del joc original estaran encantats de veure el retorn dels Slimes Tangle i Dervish, amb comportaments reequilibrats per desafiar tant als nous com als veterans ramaders. L’actualització també inclou una ‘Simfonia del Temps’, que ofereix una experiència auditiva única que reflecteix els canvis en els patrons meteorològics.

A més, l’actualització porta millores en la navegació, amb una interfície renovada de Slimepedia que ofereix un disseny més net i una experiència d’aprenentatge més intuïtiva sobre el món del Slime Rancher.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content