Ordinador PlayStation Xbox

Bandai Namco anuncia Dragon Ball: Sparking! Zero

Bandai Namco anuncia Dragon Ball: Sparking! Zero

Bandai Namco ha anunciat oficialment Dragon Ball: Sparking! Zero, la tan esperada seqüela de la sèrie Budokai Tenkaichi. Després d’una pausa de més de 15 anys, la estimada sèrie de jocs de lluita d’acció en 3D ha tornat, amb un canvi de nom a l’Occident per ser més fidel a l’original.

Dragon Ball: Sparking! Zero està previst que es llanci exclusivament a les consoles de nova generació, incloent-hi la PlayStation 5 i la Xbox Series X, així com a PC. El joc promet aprofitar les capacitats de l’Unreal Engine 5 per oferir una jugabilitat, gràfics i funcions millorats, establint un nou estàndard per als lluitadors d’arena.

Els jugadors poden esperar una continuació del llegat de la sèrie Budokai Tenkaichi, amb recreacions fidels de personatges icònics i les seves habilitats especials, participant en batalles èpiques dins d’arenas massives i destructibles.