Ordinador PlayStation Xbox

Bandai Namco anuncia Dragon Ball: Sparking! Zero

Bandai Namco ha anunciat oficialment Dragon Ball: Sparking! Zero, la tan esperada seqüela de la sèrie Budokai Tenkaichi. Després d’una pausa de més de 15 anys, la estimada sèrie de jocs de lluita d’acció en 3D ha tornat, amb un canvi de nom a l’Occident per ser més fidel a l’original.

Dragon Ball: Sparking! Zero està previst que es llanci exclusivament a les consoles de nova generació, incloent-hi la PlayStation 5 i la Xbox Series X, així com a PC. El joc promet aprofitar les capacitats de l’Unreal Engine 5 per oferir una jugabilitat, gràfics i funcions millorats, establint un nou estàndard per als lluitadors d’arena.

Els jugadors poden esperar una continuació del llegat de la sèrie Budokai Tenkaichi, amb recreacions fidels de personatges icònics i les seves habilitats especials, participant en batalles èpiques dins d’arenas massives i destructibles.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content