Xbox

Baldur’s Gate 3 arriba a Xbox Series X|S

Baldur’s Gate 3 ha arribat oficialment a Xbox Series X|S, com s’ha anunciat als The Game Awards. Després del seu exitós debut a PC i PlayStation 5, el joc arriba a Xbox amb una puntuació sòlida de 96 a Metacritic i una sèrie d’actualitzacions significatives.

La darrera actualització, el Patch 5, introdueix dos nous modes de joc, Honor i Custom, i un epíleg únic que varia segons les decisions del jugador al llarg del joc. Els jugadors poden triar entre una àmplia gamma de 12 classes i 11 races, o optar per un heroi d’origen amb un antecedent predefinit, incloent-hi el nou personatge Dark Urge amb mecàniques i narratives exclusives.

Els jugadors de Xbox Series X|S ara poden gaudir de l’experiència completa de Baldur’s Gate 3 amb totes les actualitzacions posteriors al llançament, que han millorat substancialment el joc. La versió de Xbox Series X ofereix cooperació en pantalla dividida, mentre que tant les sèries X com la S ofereixen joc cooperatiu en línia.

A més, Baldur’s Gate 3 permet la progressió de la partida entre plataformes a través del sistema de comptes de Larian, permetent als jugadors continuar la seva aventura a Xbox després de començar en una altra plataforma.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.