Xbox

Baldur’s Gate 3 arriba a Xbox Series X|S

Baldur’s Gate 3 ha arribat oficialment a Xbox Series X|S, com s’ha anunciat als The Game Awards. Després del seu exitós debut a PC i PlayStation 5, el joc arriba a Xbox amb una puntuació sòlida de 96 a Metacritic i una sèrie d’actualitzacions significatives.

La darrera actualització, el Patch 5, introdueix dos nous modes de joc, Honor i Custom, i un epíleg únic que varia segons les decisions del jugador al llarg del joc. Els jugadors poden triar entre una àmplia gamma de 12 classes i 11 races, o optar per un heroi d’origen amb un antecedent predefinit, incloent-hi el nou personatge Dark Urge amb mecàniques i narratives exclusives.

Els jugadors de Xbox Series X|S ara poden gaudir de l’experiència completa de Baldur’s Gate 3 amb totes les actualitzacions posteriors al llançament, que han millorat substancialment el joc. La versió de Xbox Series X ofereix cooperació en pantalla dividida, mentre que tant les sèries X com la S ofereixen joc cooperatiu en línia.

A més, Baldur’s Gate 3 permet la progressió de la partida entre plataformes a través del sistema de comptes de Larian, permetent als jugadors continuar la seva aventura a Xbox després de començar en una altra plataforma.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content