PlayStation

Celebra les festes amb els jocs de desembre de PlayStation Plus

Els membres de PlayStation Plus estan d’enhorabona aquest desembre, ja que el catàleg de jocs rep una actualització significativa a partir del 19 de desembre.

El protagonista d’aquest mes és Grand Theft Auto V, que convida els jugadors a explorar el món vibrant de Los Santos tant en la seva apassionant campanya per a un jugador com en l’experiència multijugador de GTA Online.

S’uneix a la llista Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, que ofereix una perspectiva fresca de l’estimada sèrie Final Fantasy. Desenvolupat per Team Ninja, aquest títol promet oferir una barreja única d’acció i narrativa.

Per als qui busquin un jocs de trets en primera persona basat en el ritme, Metal: Hellsinger promet proporcionar una experiència carregada d’adrenalina, mentre que Prodeus ofereix un joc d’estil retro amb detalls moderns.

Altres jocs anunciats són:

 • Moto GP23 | PS4, PS5
 • Salt and Sacrifice | PS4, PS5
 • Moonscars | PS4, PS5
 • Mega Man 11 | PS4
 • Gigabash | PS4, PS5
 • Grime | PS4, PS5
 • Tinykin | PS4, PS5
 • Shadowrun Returns | PS4, PS5
 • Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut | PS4, PS5
 • Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition | PS4, PS5

Jocs de PlayStation Premium | Classics

Els fans dels jocs clàssics poden esperar Buzz Lightyear of Star Command, un joc d’acció i plataformes nostàlgic que torna de l’era de la PS1. Els jugadors s’uniran a Buzz i al seu equip mentre persegueixen vilans per tota la galàxia.

Tanmateix, aquests jocs també estaran disponibles:

 • Mega Man Legacy Collection | PS4
 • Mega Man Legacy Collection 2 | PS4
 • Thrillville | PS4, PS5
 • Thrillville: Off the Rails | PS4, PS5

A més, l’esdeveniment PlayStation Plus Season of Play es manté actiu fins al 5 de gener de 2024, oferint una sèrie d’activitats que inclouen avatars gratuïts, tornejos d’eSports, punts de PlayStation Stars, descomptes en productes i una competició amb l’oportunitat de guanyar premis.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.