Sector

L’E3 s’acomiada per a sempre

L’Entertainment Software Association (ESA) ha anunciat la cancel·lació permanent de l’Electronic Entertainment Expo (E3), un dels esdeveniments anuals més significatius de la indústria dels videojocs. L’exposició, que ha estat un pilar per a anuncis i cobertura mediàtica durant dècades, no tornarà en cap format.

Aquesta decisió marca la fi d’una era per a les convencions de videojocs i reflecteix el paisatge canviant del màrqueting de jocs i la implicació comunitària. La indústria estarà vigilant per veure com els editors i desenvolupadors s’adapten a aquest canvi i quines noves plataformes emergiran per mostrar els pròxims jocs i tecnologia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.