Sector

El hacker que va filtrar imatges de GTA 6, tancat a un hospital

Tal com ha publicat la BBC, Arion Kurtaj, un membre de 18 anys del grup de hackers Lapsus$, ha rebut una ordre hospitalària indefinida després d’haver filtrat imatges de Grand Theft Auto 6. El tribunal ha dictaminat que Kurtaj romandrà en un hospital segur, potser de per vida, a menys que es consideri que ja no és una amenaça per al públic.

La implicació de Kurtaj en el grup Lapsus$ va portar a una sèrie de hackejos, incloent-hi la violació de Rockstar Games, la qual va resultar en una filtració del contingut de GTA 6. El tribunal va sentir a dir que el pirateig va costar a Rockstar Games 5 milions de dòlars i milers d’hores de temps del personal per recuperar-se de l’incident.

Malgrat detencions anteriors i la confiscació del seu equip, Kurtaj va aconseguir continuar les seves activitats, fins i tot sota protecció policial. La seva defensa va argumentar que l’èxit del tràiler del joc suggeria que la filtració no va causar un dany greu a Rockstar Games, però el jutge va destacar el dany real causat per múltiples piratejos a individus i empreses.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content