Sector

Versus Evil tanca portes dies abans de Nadal

Versus Evil, una editora de jocs independents coneguda per les seves propostes, ha anunciat el seu tancament efecte immediat. Després d’una dècada en funcionament, l’empresa ha expressat la seva sincera gratitud als seus seguidors a través de les xarxes socials.

Versus Evil ha estat reconeguda pel seu compromís amb els desenvolupadors de jocs indie. L’anunci ha captat una atenció significativa de la comunitat, amb molts expressant el seu agraïment per les contribucions de l’empresa a l’escena.

Convé destacar que el 2021, tinyBuild va adquirir Versus Evil. A més, membres de l’equip han expressat que la decisió no ha estat presa per Versus Evil, deixant a entre veure la decisió de tinyBuild, o NetEase.

Des de Nou Joc volem expressar la nostra tristesa per la notícia, i esperem que les persones afectades aconsegueixin un nou lloc de treball.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.